Sorpresa per a celebrar el Dia de l’Agricultura en la Tira de Comptar de Mercavalència

Llevant UD convida als agricultors i agricultores al partit que els enfronta amb el Vila-real

Esta matinada a la una, com cada nit, els agricultors i agricultores de la Tira de Comptar de Mercavalència arribaven a les instal·lacions per a preparar el mercat. Però esta nit era especial, els esperava una celebració amb motiu del Dia de l’Agricultura. Música, missatges, regals i orxata per a transmetre’ls l’agraïment per la seua imprescindible labor que ens porta cada dia els millors productes de la nostra horta a les llars. Panach els ha convidat a una refrescant orxata Xufatopía mentre rebien regals d’EMT, SAKATA, Caixa Popular i Fruit Today, entitats que han volgut sumar-se a esta celebració. Però hi havia més, coincidint amb l’aniversari del Llevant UD, la veterana entitat ha convidat a tots els agricultors i agricultores a presenciar demà el partit al Ciutat de València, “anirem tots a la grada a ajudar-vos i a animar-vos”, ha assegurat Josep Velarte, agricultor i levantinista de pro.    

Durant la celebració, els agricultors i agricultores han agraït el gest i han manifestat la necessitat que hi haja més ocasions en les quals el seu treball siga notícia. “El Dia de l’Agricultura en realitat és tots els dies” ha comentat una agricultora. Se’ls ha fet lliurament també d’una carta en nom de totes les persones que valoren la agricultura i a qui la fa possible: “En un dia molt especial, un dia que és més teu que de ningú, des de Mercavalència volem agrair-te el teu temps, el teu esforç, la teua dedicació, el valor de mantindre i treballar una cosa tan única i nostra com és l’horta valenciana. Per cada hora baix del sol, per cada jornada amb la lluna, per donar vida a la Tira i ser una gran família, gràcies. Volem continuar compartint temps junts, perquè només amb tu és posible.

Feliç Dia de l’Agricultura, sou el cor de València!”

Un senzill homenatge a les persones que continuen mantenint la nostra horta i que proporcionen fruita i verdura a través del canal més curt de comercialització: la Tira de Comptar. A les 3:45h ha conclòs la celebració ja que s’obria el mercat per a rebre als professionals que acostaran estos productes a tots els barris a través dels Mercats Municipals i les botigues de proximitat.

Compatir aquesta notícia