Tips per a un jardí perfecte este estiu

Si vols disfrutar de la zona preferida de la teua casa, segueix estos tips per a un jardí perfecte este estiu.

1. Tria bé el que plantaràs en els mesos de calor

No és el mateix tractar de tirar endavant una exòtica orquídia, que instal·lar en el teu balcó uns alegres i preciosos geranis.

És millor triar plantes que no requerisquen de molta ombra ni humitat. En MercaValència pots trobar multitud de plantes autòctones, i plantes que necessiten poc reg.

2. Rega adequadament

El reg és més important que mai si vols cuidar el teu jardí a l’estiu. Per a això, fes-ho a primera hora del matí, abans de que pugen les temperatures i el sol estiga en la part alta. 

Això permetrà aprofitar molt millor l’aigua, ja que les plantes tindran temps d’absorbir-la i l’evaporació serà molt menor.

3. Atenció amb les males herbes

Per a cuidar el teu jardí a l’estiu és important arrancar eixes males herbes en quant les vegem, o veuràs com passen de ser diminutes a gegants en quasi res de temps.

A més, és molt més fàcil llevar-les quan són xicotetes, perquè al créixer, algunes tiren arrels enormes i s’agafen poderosament a la terra.

4. Atenció amb les plagues

Açò és quelcom que, per descomptat, hem de fer tot l’any. No obstant això, l’estiu és l’època favorita d’algunes plagues i haurem de prestar especial atenció.

Igual que amb les males herbes, és fonamental actuar com més prompte millor, i no deixar que la plaga s’estenga.

Compatir aquesta notícia