Tipus de pomes, propietats i receptes

Hui venim a parlar d’una de les fruites que podem trobar cada mes en el supermercat. Estem parlant de les pomes, la composició de les quals és un còctel extraordinari, no sols de vitamines, sinó també de molts altres elements fonamentals per a una bona salut.

Tipus de pomes

​​Existeix una àmplia varietat de pomes en el món, però en els nostres supermercats algunes de les més freqüents són:

  • Poma groga o golden: sucosa i molt dolça, és la més benvolguda en rebosteria.
  • Poma reineta: de sabor àcid, és ideal per a cuinar plats salats.
  • Poma bicolor: la fuji és una de les seues varietats més populars, és una varietat cruixent i perfecta per a consumir en cru.
  • Poma roja: es caracteritza per la seua base morruda i el seu intens color vermellós; queda molt bé en amanides.

Propietats i beneficis

  • Prevé el restrenyiment. El seu alt contingut en fibra afavoreix el trànsit intestinal i ajuda a la digestió dels greixos.
  • Poder antioxidant. El seu alt contingut en estos compostos afavoreix la regeneració cel·lular.
  • Millora el sistema immune. El seu contingut en vitamina C augmenta les defenses del nostre organisme.
  • Afavoreix el benestar. Conté vitamina B, que augmenta els nivells d’energia.
  • Perfecte per a fer dieta. La poma és un snack perfecte, pel seu poder saciant i les seues baixes calories.
  • És molt nutritiva. És rica en minerals com el fòsfor, potassi o calci.
  • Disminueix la fatiga. Gràcies a la presència d’àcid màlic i àcid tartàric.
  • Bona per a les dents. Protegeix la dentadura, millora l’estat de les genives i regula el PH de la boca.

La poma en la cuina

Compatir aquesta notícia