Una història d’amor en la Tira de Comptar

Una història d’amor en la Tira de Comptar

Sempre diem que a la Tira de Comptar es respira amor: amor pels productes de proximitat, pels agricultors i agricultores, per l’horta valenciana… però esta nit s’ha respirat amor al 100%!

Leticia i Andrés ens han conquistat amb la seua història d’amor i han volgut compartir-la amb la família de Mercavalència, on es van conéixer. 

Tot va començar quan Paula, germana de Leticia i agricultora de la Tira de Comptar, es va casar i Leticia la va substituir en el seu puesto d’herbes aromàtiques durant un temps. En este període, va conéixer a Andrés, que venia a comprar per a les seues fruiteries ‘Fruterías Olmos’ i així va sorgir l’amor.

Ara Leticia i Andrés es casaran a finals de mes i han volgut tornar al lloc que els va unir: La Tira de Comptar. Tots i totes els que coneixen a la parella han volgut presenciar esta xicoteta celebració que s’ha fet i inclús els han fet regals. Des de Flores Montañana  han preparat un arc de flors on s’han fet unes fotos precioses i un ram per a la novia que després ha llançat per veure qui seria la següent en enamorar-se a La Tira. Carabal i Japofish també han tingut un detall amb la parella i els han regalat una caixa amb gamba ratllada i clòtxines perquè puguen celebrar-ho com es mereixen. 

Pareix que enamorar-se en La Tira de Comptar és cosa de família, perquè Rosa, la germana major d’Andrés, també va conéixer al seu marit a les nostres instal·lacions. 

Sense dubte ha sigut una matinada molt especial, plena d’emocions en la que s’ha pogut apreciar que l’amor està en l’aire i que a Mercavalència tots i totes estan plens d’amor.

Compatir aquesta notícia