Una nombrosa delegació de la província sèrbia de Vojvodina visita Mercavalència

Encapçalada per Vuk Radojević, conseller d’agricultura de la regió, ha visitat els mercats i la Tira de Comptar, i disfrutat d’un desdejuni de treball amb responsables de Mercavalència i Mercasa.

El president de Mercavalència i la seua directora adjunta, Carlos Galiana i Rosa Martínez, i la consultora de la Direcció Internacional de Mercasa, María González Pastor, van exercir d’amfitrions d’excepció, el dia 8 de novembre, de la visita d’una representació d’organismes públics, entitats i cooperatives de la província autònoma de Vojvodina (Sèrbia), que es va acostar a les nostres instal·lacions per a conéixer de primera mà tant el seu funcionament diari, com l’activitat de les empreses i xicotets productors que les integren.

Amb el conseller d’agricultura, Vuk Radojević, al front, la delegació va recórrer els mercats i la Tira de Comptar, i va participar en un productiu desdejuni de treball. Ubicada al nord de Sèrbia, Vojvodina és una regió molt diversa (amb habitants de més de 25 grups ètnics diferents i sis idiomes oficials) i eminentment agrícola: el 84% del seu sòl es dedica al cultiu, i l’agricultura i el processat d’aliments suposa el 40% del seu PIB. De fet, la seua capital Novi Sad compta entre la seua oferta acadèmica amb una Facultat d’Agricultura, dos dels professors de la qual van formar part de la comitiva.

Compatir aquesta notícia