Visibilitzem a les treballadores de Mercavalència pel 8 de març

Posem nom i donem protagonisme a les dones que fan possible Mercavalència. Exemples de treball, referents de dones capaces de tot.


Adela porta 28 anys amb nosaltres, sent hui una excel·lent auxiliar administrativa i encarregant-se de la comptabilitat i les factures a proveïdors.


Amparo s’ocupa de la facturació de proveïdors. Efectua els pagaments, cobraments i fa les reserves als agriculturos. Sense ella, les mercaderies no arribarien a Mercavalència.

Ángeles dirigix tota la comunicació, marketing i responsabilitat social. Dóna visibilitat a Mercavalència com a agent social important i empresa preescriptora en matèria d’alimentació, planificant totes les campanyes i el discurs cap a la societat.

Bea és la primera presa de contacte que cada client i proveïdor té amb nosaltres. És a dir, és l’importantíssim canal d’entrada a Mercavalència.


Carolina s’ocupa de la facturació de clientes, cobraments, facturar targetes personals… Sense ella no se podria distribuir els aliments als mercats.

Chus s’encarrega d’assegurar la seguretat alimentària en els productes càrnics, ocupant-se de passar auditories.

Mercedes s’encarrega de gestionar les compres i serveis de l’empresa, alhora que és també responsable del magatzem i atenció a proveïdors. Sense ella, Mercavalència no tindria cap tipus de subministrament.

Merche recolza a la Direcció i el Consell d’Administració, cuidant que tots els engranatges de la maquinària funcionen com cal.


Tot i ser la incorporació més recent, Mónica és ja un recolçament clau en les tasques d’administració de personal.

Pilar porta a Mercavalència des de 1980, és la ment més veterana, una persona clau de l’Administració i Comptabilitat. Ha viscut l’evolució de les últimes dècades. De fet, quan entrà, l’empresa estava encara al C/Sant Vicent.

Raquel dirigix tots els assumptes vinculats a la seguritat alimentària, benestar animal i mediambient. Assumix amb èxit tots els reptes dels estàndards de qualitat, posant al servei de Mercavalència la seua experiència.

Rosa dirigix la organització i gestió de personal. Nòmines, assumptes relacionats amb drets laborals i polítiques de benestar social passen per les seues mans.

Sandra s’encarrega d’acompanyar als clients en tot el procés i, a més, es dedica a tasques de comunicació, organització d’esdeveniments i visites guiades de nit. Treballa mentre molta gent dorm per a que isca el sol a tots els mercats.

Sara s’ocupa del control de l’energia, treballadors i subcontractacions des del Departament de Manteniment i Administració.

Vanessa s’ocupa de gestionar tota la mercaderia que entra a Mercavalència. Tot i portar poc de temps a l’empresa, està aprenent i adapant-se a una gran velocitat.

Vicen es responsabilitza de la gestió medioambiental i de serveis generals. S’encarrega de que totes instal·lacions estiguen netes i en bones condicions per al funcionament de l’empresa.

Compatir aquesta notícia