Oberta la inscripció per al taller de decoració nadalenca de Mercaflor

Tindrà lloc en les seues instal·lacions el dilluns 4 de desembre i comptarà amb dos professors d’excepció: Lina Roig i Cèsar Martí.

Emmarcat dins de les diferents jornades i sessions formatives que Mercavalència i els seus distints mercats organitzen al llarg de cada any, el ‘Taller de Nadal’ que es durà a terme en Mercaflor el pròxim 4 de desembre és un dels més esperats d’este 2017 que està arribant a la seua fi. I ho és no només pels interessants continguts formatius que s’hi abordaran (trucs, consells i noves tendències en ornamentació floral tant professional – per a aparadors, photocalls nadalencs… etc –, com domèstica – centres de taula, corones d’Advent… etc –), sinó perquè els seus responsables seran Lina Roig i Cèsar Martí.

Cartell anunciador del Taller de Nadal de MercaflorRoig, a més de propietària d’una de les floristeries més reputades de Carlet, Lina Roig Floristes, és professora a l’Escola Valenciana d’Art Floral, centre dependent de l’OAM que té com a finalitat «la investigació, formació i difusió del coneixement del paisatge, natural i constituït, en la seua conformació espontània o com a jardí urbà». Martí, per la seua banda, regenta Floristeria Lola a la seua Borriana natal i es va alçar el passat mes de setembre amb el prestigiós premi MAF (Millor Artesà Florista) 2017, després de batre amb les seues espectaculars creacions els altres quatre finalistes del certamen, que es va celebrar a Terol.
El cost d’inscripció al ‘Taller de Nadal’ és de només 60 euros. Els continguts formatius s’impartiran entre les 9 i les 19 hores del 4 de desembre, i es dividiran en dos blocs: pel matí, treballs en grup d’aparadorisme; per la vesprada, demostració i pràctica de decoració domèstica. Tots els professionals interessats a inscriure’s poden fer-ho contactant amb els seus responsables a les dependències de Mercaflor, telefonant als números 963.241.517 / 963.241.500, o enviant un correu electrònic a qualsevol d’estes adreces: mercaflor@mercavalencia.es o avilar@mercavalencia.es.

Compatir aquesta notícia