Desdejunis saludables per començar el dia amb energia

Desdejunis saludables per començar el dia amb energia

Per tal de començar el dia amb tota l’energia del món, és essencial escollir un desdejuni equilibrat i saludable que ens ajude a complir tots els nostres objectius de la jornada.

A vegades la monotonia ens porta a caure en aliments poc saludables que no són bons per a la nostra alimentació. O bé les presses fan que ens botem el desdejuni, provocant-nos una fam inhumana a l’hora d’esmorzar.

Sigues més de dolç o de salat, et portem unes idees de desdejunis saludables per fer este menjar més divertit i original i que segur que t’encanten.

Batuts. Si ets dels que els agrada un poc de dolç pel matí, prova a començar fent-te un batut de fruites de temporada. Energia assegurada. A més, pots preparar-lo més espés per tal de mesclar-ho amb altres fruites tallades a trossos. Afegeix uns fruits secs, un poc de canyella i ja ho tens!

Cereals. Si ets dels que no pot viure sense els seus cereals pel matí, prova de preparar tu mateix el musli, notaràs la diferència. Pots fer-ho amb diferents  fruits secs i espècies. A l’hora de desdejunar pots preparar-ho amb iogurt i fruita de temporada, boníssim.

Galetes saludables. Si vols sucar les galetes en llet, prepara-les tu mateix! Amb plàtan, avena, llet i un poc de xocolata negra tindràs unes galetes perfectes per al teu desdejuni.

Torrades. Una opció amb la qual sempre encertaràs és una bona torrada amb formatge, pernil, tomaca ratllada… hi ha moltíssimes combinacions! Una recomanació és preparar alvocat esclafat amb un poc d’oli d’oliva, sal i pebre, un desdejuni d’altre món!

Compatir aquesta notícia