Menjar llegums en estiu: receptes originals

Menjar llegums en estiu: receptes originals

Els llegums són una part molt important de la nostra dieta i hem de menjar-les amb regularitat, inclús en estiu. Es tracta dun aliment indispensable en qualsevol dieta equilibrada, ja que són una font de ferro, potassi, fibra i proteïnes. 

Tradicionalment sassocien els llegums amb plats calents i contundents que no abelleix prendre amb les altes temperatures, però hi ha més opcions. A continuació et donem algunes idees per a menjar llegums en estiu sense passar calor.

Receptes amb llegums per a estiu

  • Hamburgueses vegetals. Són una opció que està molt de moda perquè és molt fàcil de preparar i resulta molt nutritiva. A més és una bona forma de fer que els més xicotets i xicotetes mengen llegums.
  • Amanida. Menjar amanides de fesols, llentilles o cigrons és sempre una manera fantàstica d’incloure llegums a la dieta en estiu.
  • Aperitiu de cigrons. Si prepares uns cigrons al forn, evitaràs picar coses que no deus entre hores i inclouràs els llegums a la teua dieta, tot avantatges!
  • Hummus. No sols pots fer hummus amb els cigrons (el clàssic), també amb la resta de llegums. Prova de innovar amb un hummus de llentilles, veuràs quina meravella!

Compatir aquesta notícia