Mercavalència omplirà de mandarines la Cavalcada de Reis. Més de 5000 “llepolies de l’horta”

L’emocionant desfilada que marca l’arribada de Les seues Majestats Melchor, Gaspar i Baltasar tindrà lloc el 5 de gener a les 18:00 hores, eixint des del Passeig de l’Albereda i culminant en la Plaça de l’Ajuntament.

Santiago Ballester, president de Mercavalència, ha expressat: “Mercavalència havia d’estar present en esta festivitat aportant eixos valors relacionats amb l’alimentació saludable i la cura de la naturalesa que la defineixen com a empresa. La Cavalcada és un moment d’alegria i unió, i volem ser part d’eixa celebració.”

Per esta raó, Mercavalència participarà en esta desfilada amb una acolorida i festiva carrossa titulada ‘Del Camp a la taula’, representant el camp. Els xiquets i xiquetes disfressats de fruites i verdures personifiquen la vitalitat i frescor dels productes del camp. Al seu voltant, agricultors i agricultores distribuiran més de 5000 mandarines, les llepolies de l’horta, simbolitzant la generositat de la natura.

La distribució de fruites en lloc dels tradicionals caramels respon a la creença de Mercavalència que la fruita, especialment les mandarines, amb la seua dolçor natural, combina perfectament amb els tradicionals dolços nadalencs. A més, es regalaran motxilles als xiquets i xiquetes assistents, unes motxilles de cotó amb un dibuix original de l’artista Julieta XLF.

Compatir aquesta notícia