Mercavalència present a Fruit Attraction 2019

La Fira de Madrid es va convertir del 22 al 24 d’octubre en epicentre de l’alimentació amb la celebració de Fruit Attraction 2019, la Fira Internacional del Sector de Fruites i Verdures.

Acudiren al voltant de 90.000 visitants professionals, 1.800 empreses participants, 130 països, I 24 sectors, entre els quals Mercavalència ha estat present defenent els nostres productes de l’horta valenciana.

Unes jornades molt intenses, on poguérem retrobar-nos amb les i els nostres companys i companyes de Mercasa i tota la xarxa de Mercas, a més d’altres empreses de la Comunitat Valenciana, com ValenciaPort I també visitaren a alguns dels nostres clients presents a la fira com Madremia S.L i Algitama.

Durant el segon dia a Fruit Attraction assistirem al fòrum de COEMFE, amb grans referents del sector de l’alimentació espanyola com Clemente Tapia, Subdirector General Industria Alimentaria Ministerio de Agricultura, Pesca y Alimentación de España, José Ramón Sempere President de MERCASA. David Chica, Gerent de Mercamadrid José Ramón Navarro, Director Apoderado de MercasevillaAndres Suárez, President de Coemfe i Raul Calleja, director de Fruit Attraction.

Durant la conferència vàrem ser testimonis d’on va el futur de la nostra alimentació i la situació en la qual ens trobem ara. Segons Sempere, president de Mercasa, el consumidor ha canviat i la digitalització i conscienciació han estat claus. Ara es compra pensant en proximitat, desaprofitament 0, residus, etc. Elements claus en la filosofia de Mercasa, i el seu compromís reial amb la contribució als ODS i l’Agenda 2030

Per altra banda, David Chica va destacar la millora que hi han viscut a Mercamadrid amb l’eficiència energètica o gestió de residus, tot per un funcionament més sostenible. Així com Mercasevilla també ha millorat en aquest aspecte, essent l’estalvi econòmic una peça fonamental, segons Navarro “Tota inversió en sostenibilitat obté un retornament econòmic immediat, a més del retorn mediambiental.”

Al remat, i continuant amb el tema fonamental de  la sostenibilitat, Andrés Suarez, president de COEMFE, ens va mostrar la importància de seguir un pla, com el decàleg d’empreses d’alimentació sostenible, on entre totes I tots podem canviar el planeta.

Compatir aquesta notícia