Plantes en casa: consells per cuidar-les i conservar-les

Tindre plantes a casa és una manera excel·lent de decorar i millorar la qualitat de l’aire del nostre entorn perquè ajuden a filtrar les toxines de l’aire. A més, estudis han demostrat que redueixen els nivells d’estrés i ansietat! 

És possible que penses que és difícil conservar-les, per això hui parlem d’alguns consells per a cuidar-les i perquè pugues donar el pas de tindre-les a casa. 

 

Consells per a cuidar i conservar les plantes en casa

  • Informa’t sobre les necessitats del llum, humitat i temperatura de la teua planta. Algunes necessiten llum solar, altres són d’interior, etc. El millor és que mires les condicions que necessita la teua planta abans de decidir on col·locar-la.


  • No totes les plantes necessiten regar-les regularment. Cada una té una necessitat! Això sí, el millor és regar-les a la vesprada/nit.


  • Recorda fertilitzar-les, podar-les i netejar les seues fulles.


  • Si la terra és de qualitat, millor. És la font de nutrients!


  • Revisa regularment que no tinguen plagues o malalties. Així, a la mínima cosa que puga aparéixer, encara seràs a temps!

 

 

Són consells senzills i fàcils de seguir per a assegurar-te que les teues plantes saludables i en bones condicions durant molt temps!Compatir aquesta notícia