Com preparar lasanya d’albergínia
La lasanya és una recepta molt versàtil i que permeteix diferents combinacions. Pots omplir-la de diferents productes i sempre queda espectacular. En esta ocasió, prepararem lasanya amb albergínia, tomaca i formatge. Prepara’t!
INGREDIENTS
- Oli d’oliva verge extra
- Ceba
- All
- Albergínia
- Tomaca natural triturada.
- Beixamel
- Plaques de lasanya
- Sal
- Formatge al gust. Pots combinar diferents tipus, més i menys fort.
COM PREPARAR LASANYA D’ALBERGÍNIA
- Pela els alls i pica la ceba. Cuina-ho en una paella.
- Pela l’albergínia i talla-la a daus. Afegeix-la a la paella amb els alls i la ceba.
- Fica a la paella la tomaca i sal al gust i cuina-ho 20 minuts.
- Munta la lasanya en una safata rectangular per al forn. Primer, posa un poc d’oli i distribueix-lo per tota la safata perquè no es pegue, després afegeix les plaques de lasanya.
- Afegeix una altra vegada un poc de la mescla d’albergínia i tanca amb una altra capa de pasta de lasanya.
- Posa el formatge per damunt.
- Amb el forn calent, cuina la lasanya 15 minuts fins que la part de damunt estiga daurada.
Bon profit!