Aprén a preparar pastís de carlota

El pastís de carlota és, sense dubte, un dels més populars. Si tens un aniversari o una celebració a la vista i vols traure els teus dots de rebosteria et proposem preparar un pastís de carlota saludable per a deixar a tots els teus convidats amb la boca oberta.

La recepta de la carrot cake és molt senzilla i no porta molt de temps per a l’acabat tan deliciós que aconsegueixes. La seua textura es tan suau que es desfà a la boca i combina perfectament amb el cruixent de les nous.

Ingredients

Farina d’avena.

Oli de coco.

Ous.

Carlotes.

Dàtils.

Nous.

Llevat.

Canyella.

Per a la decoració necessitarem:

Formatge crema o iogurt natural 0%.

Edulcorant (opcional).

Preparació

  1. Posa els dàtils a remull dues hores abans perque s’ablanisquen. Després els triturem fins que es facen puré.
  2. Escalfem el forn a 180 graus.
  3. Separem el rovell de la clara de l’ou. La fiquem amb els dàtils en un recipient i mesclem.
  4. Incorporem l’oli de coco, la farina i el llevat i tornem a mesclar.
  5. Agafem les clares, les batem a punt de neu i les incorporem a la mescla.
  6. Pelem i triturem la carlota.
  7. Afegim la carlota, la canyella i les nous i mesclem bé.
  8. Aboquem tot en un motle i ho cuinem al forn durant 45 minuts, aproximadament. Comprovem que estiga cuinat clavant un ganivet, quan isca sec està fet.
  9. Deixem que es refrede i tallem per la meitat.
  10. En un recipient posem: el formatge o iogurt, oli de coco i edulcorant i batem bé.
  11. Posem la meitat de la crema entre les plaques de bescuit i la resta l’emprem per a cobrir-lo.
  12. Decorem amb unes nous, i a disfrutar!

Compatir aquesta notícia