Coneix els diferents tipus de cactus i com cuidar-los

Coneix els diferents tipus de cactus i com cuidar-los

A Mercaflor tenim la sort de comptar amb una gran quantitat de flors i plantes que s’emporten els floristes a les floristeries de la ciutat, perquè tots i totes tingueu allò que busqueu. Però, sense dubte, una de les plantes més buscades sempre són els cactus, ja que són molt fàcils de cuidar.

Si tu també eres un o una amant d’estes plantes, a continuació et contem les varietats de cactus més populars i com has de cuidar-los.

 

Tipus de cactus

 

Cactus reals. Podríem dir que és un dels tipus més coneguts i representatius. Alguns dels més coneguts són ‘la reina de la noche’, ‘la cabeza del anciano’ o ‘el cactus de Navidad’. Està envoltat de les clàssiques espines i pot arribar fins als 20 metres d’altura.

– Cactus de fulla caduca. Les espècies més conegudes d’este tipus de cactus són el ‘cactus rosa’ o el ‘bleo de chupa’. Són plantes de fulla caduca com els arbres i les seues aurèoles tenen pels o espines.

-Maihuenioideade. Són una espècie de cactus que tenen un tronc gran, gros, rodó i amb fulles xicotetes. Una de les seues característiques principals és que desenvolupen flors que poden arribar a tindre sis centímetres de diàmetre.

– Nopal. Este tipus de cactus naix pla o amb forma d’arbre i la gran majoria de les seues espècies tenen espines. Alguns dels més representatius són: ‘alfileres de Eva’, ‘oso de peluche’ o ‘nopal’.

 

Consells per cuidar dels cactus

Encara que cuidar de un cactus pot paréixer molt fàcil i que té menys treball que amb altres plantes, hi ha alguns aspectes que cal tindre en compte per tal de cuidar correctament dells.

  • Llum solar. Encara que poden tolerar bé la llum solar, és millor evitar l’exposició directa. Un lloc on tinga suficient llum natural durant unes hores al dia seria la millor opció.
  • Aigua. Com ja sabràs, els cactus poden emmagatzemar aigua i, per tant, no cal regar-los regularment, ja que poden tolerar bé períodes secs. Com a regla general, és millor regar-los poc que massa, ja que la humitat no és bona per als cactus.

 

Compatir aquesta notícia