Hui agraïm al personal de neteja de les empreses proveïdores el seu treball i esforç

Durant esta crisi sanitària hem hagut d’adaptar el nostre treball i la nostra vida a la nova situació, han sigut setmanes, mesos, de ràpides decisions, d’adequació, de nous protocols. Sabem que cada peça en esta empresa és important però hui volem destacar la labor dels companys i companyes que formen part de l’equip de neteja provinents de les empreses SAV, Ilunion i Acciona per agrair-los la seua labor i esforç. Per això, En nom del personal de Mercavalència, Raquel Blasco, directora de qualitat, i Chus Segarra, responsable de qualitat d’activitats càrnies, han fet hui entrega d’una planta i una carta personalitzada a cadascun com a forma d’expressar la nostra gratitud davant el treball que fan dia rere dia.

Han estat des de l’inici en primera línia de batalla, el seu treball ha consistit a protegir-nos, a mantindre les nostres instal·lacions fora de perill, a vetlar per cadascuna de les persones que ací treballem perquè poguérem seguir amb la nostra labor amb la tranquil·litat de saber-nos en un entorn segur. I això ha sigut gràcies a ells i elles. Sabem que en estos dies l’esforç i la dedicació amb la qual han fet el seu treball ha anat més enllà de les seues obligacions així com reconeixem també que, les empreses a les quals pertanyen, també han redoblat esforços en un moment en el qual més que relació entre empreses s’ha convertit en relació entre persones. Sabem que eixe esforç l’han fet assumint la responsabilitat de ser la nostra primera barrera de contenció. Les seues armes han sigut baietes i desinfectants, graneres i motxos, barredoras i baldeadoras, mànegues i raspalls, però han lliurat una batalla en el nostre nom i han cuidat d’allò més important: la nostra salut. Estan presents a cada moment d’esta empresa, en cada racó, en cadascuna de les activitats i cadascuna de les hores del dia. Per això hui volem donar-los les gràcies per la seua dedicació, per la segua paciència, per cuidar-nos i per estar ací.

Cadascuna de les persones que formem Mercavalència valorem el seu treball, el sabem indispensable, el percebem en arribar al nostre lloc cada dia, no obstant això mai no l’havíem dit. Ara és el moment:

Gràcies per fer de Mercavalència un lloc millor per a treballar.

Compatir aquesta notícia