Idees per a menjar de portaviandes

Idees per a menjar de portaviandes

Setembre és època de retrobaments i de reprendre la rutina. Tornem a la feina i a menjar fora de casa més sovint. El portaviandes, el nostre estimat aliat, també està preparat per a començar de nou. Però, a vegades, les preses i les poques ganes de cuinar fan que menjar a la feina o fora de casa implique no menjar adequadament.

Un dels principals avantatges de portar el menjar ja preparat des de casa és que pots menjar pràcticament qualsevol cosa. Menjar de tupper no ha d’implicar menjar mal, de fet és al contrari, ja que podem ficar dins d’aquests recipients tan còmodes qualsevol recepta que se’ns antulle. El que sí que és important tindre en compte a l’hora d’organitzar el nostre menú és si disposaràs o no d’un microones per escalfar el menjar.

Un altre avantatge és que, com que portem el nostre menjar a l’oficina, sabem què estem menjant en tot moment i controlarem millor la nostra dieta. Ves al teu mercat municipal o tenda de proximitat i adquireix els ingredients necessaris per a preparar el teu menú i començar una rutina saludable amb més força que mai.

Ací et deixem algunes idees molt fàcils de preparar perquè menjar fora de casa siga sinònim de menjar bé i portar una dieta sana.

Productes de temporada. Una de les coses més importants a l’hora de confeccionar el teu menú és tindre en compte quins són els aliments de temporada. Això et donarà idees dels ingredients que convé que utilitzes, depenent de l’època de l’any que siga. Per exemple, si estàs en setembre, potser t’abelleix més optar per una crema de carabassa com a primer plat.

  • Pasta. Sol ser una opció molt recurrent en aquests casos, ja que és fàcil de preparar i transportar. Pots fer uns clàssics macarrons amb tomaca o ficar-los en una amanida. Fàcil, ràpid i senzill!
  • Peix. Si has de menjar fora de casa tots els dies, és important que varies i tingues una dieta on s’incloguen tots els aliments. Què tal un saltejat de pèsols amb sépia? Sona deliciós, veritat? Una altra alternativa és fer una truita al forn amb pernil. Preparar-ho és molt senzill i està deliciós.
  • Amanida. Sempre és una bona opció, ja que és molt fàcil de preparar i es pot fer de moltíssimes maneres diferents: un dia pots optar per la clàssica amanida cèsar i un altre, per una amanida amb salmó fumat. Mmmm!
  • “Fajitas” i “Burritos”. Si vols apostar per un menjar lleuger però ràpid, esta opció t’encantarà! És com menjar un entrepà, ja que pots ficar-hi dins tot el que vulgues: un poc de lletuga, hummus, tires de pollastre, tomaca, formatge… boníssim!
  • Verdures. En el teu menú també han d’estar incloses les verdures, ja siga com a acompanyament o bé com a plat principal. Prova a fer uns pimentons farcits, una recepta molt fàcil i completa que et donarà l’energia necessària per a acabar el dia.

Sabem que menjar fora de casa no sempre resulta còmode, ja que has de preveure què menjaràs i preparar-ho amb temps. Per això, esperem que estes idees t’ajuden a donar al teu menú un toc més atractiu i saludable. Prova-les!

Compatir aquesta notícia